Förra veckan drog vi igång uppropet Bästa Bjästa och responsen på Facebook har varit fantastisk. För att underlätta för de som inte har tillgång till dator/Facebook/mail så har vi nu lagt ut svarsenkäter för Bästa Bjästa-uppropet på 5 platser runt om i Nätradalen. Vill du hellre svara på enkäten manuellt istället för digitalt så besök något av våra ombud:

  • ICA Supermarket Bjästa
  • Handelsträdgården Bjästa
  • Holmenkiosken
  • Sidensjö Handelsbod
  • Bjästa bibliotek

Vi vill få in så många svar som möjligt och nu har du ett ypperligt tillfälle att vara med att påverka framtiden i Bjästa som serviceort och Nätradalen som besöksmål. Hjälp oss att få fram vad just DU vill ha i Bjästa! Du kan fortfarande svara på vår enkät digitalt (helt anonymt) genom att klicka här. Fram till den 30:e november kan du svara på enkäten.

Vill du träffa oss personligen så finns vi på plats utanför ICA imorgon fredag mellan 11-13. Passa på att ställ dina frågor till oss då! 

Kategorier: BjästaNätradalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *