Jobbar du hemifrån? Trött på ditt eget sällskap?

Du vet väl om att vi har en co-working-plats mitt i Nätradalen, närmare bestämt på Nätragatan 18. Vi kallar den Växtplats Nätradalen och vår ambition är att den ska skapa möjlighet till möten och tillväxt i Nätradalen.

En co-work är en plats för att jobba själv, men ändå tillsammans med andra. Co-work betyder ungefär kontorskollektiv. Kontorskollektiv är en lokal där människor med olika yrken arbetar tillsammans. Till skillnad från traditionella kontor är de som arbetar där sällan anställda av samma arbetsgivare utan oftast frilansare, nyetablerade företagare, hantverkare, konstnärer, forskare eller andra ensamarbetande.

Klicka här för att boka kontorsplats eller mötesrum på Växtplatsen och här kan du läsa mer om Växtplatsen.

Kategorier: Nätradalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *