Under sommaren blev Bygdsam Nätradalen beviljade en idécheck från Leader Höga Kusten på 20 000 kr för att utveckla Växtplats Nätradalen på Nätragatan 18. Idéchecken har möjliggjort för oss att investera i två stycken höj- och sänkbara skrivbord, en multiskrivare, kamera till konferensrummet samt externa skärmar och dockstationer till kontorsplatserna.

Tack vare den uppfräschningen valde vår hyresvärd att investera i ytterligare två stycken höj- och sänkbara skrivbord med samma digitala uppsättning så nu finns det fyra stycken bokningsbara kontorsplatser (utöver kommunens två platser) för dig som vill jobba utanför din ordinarie arbetsplats emellanåt.

Växtplatsen är ett co-work som är öppen för alla. Här finns ett luftigt konferensrum att boka för föreningar, studieförbund, privatpersoner och företag. Det finns tillgång till ett mindre pentry med kylskåp, micro, kaffebryggare och vattenkokare.

Är du trött på ditt eget sällskap? Vill du byta miljö för en dag? Önskar du att du hade någon att dricka förmiddagskaffe med? Oavsett vilket så är Växtplatsen för dig! Du bokar din plats här. Prislista hittar du här. Medlemmar i Bygdsam Nätradalen har 25% rabatt.

Kategorier: NätradalenProjekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *