En kreativ mötesplats för gemensam tillväxt och utveckling på Nätragatan 18

Växtplatsen är till för

  • dig som har ett behov av en arbetsplats där du får vara en del av ett socialt sammanhang
  • föreningar som behöver mötas
  • nätverkande mellan olika verksamheter
  • workshop, studiecirklar och andra inspirerande möten
  • dig som jobbar inom kommunen och vill nyttja närarbetsplatsen
  • eller för dig som bara vill dricka en kopp kaffe i gott sällskap

Är du intresserad av att vara en del av växtplatsen så kontakta oss på 0660 22 01 50 eller kontakt@bygdsamnatradalen.seHur bokar jag?

Om du vill boka plats på Växtplatsen en dag så gör du det genom vårt bokningssystem här. Där kan du boka plats på någon av våra 4 kontorsplatser samt konferensrummet.

Du väljer själv hur stor del av Växtplatsen du vill vara. Vi har ett flertal lösningar för dig som är företagare eller förening och vill ta del av våra lokaler. Du väljer helt fritt vilka dagar du spenderar på växtplatsen utifrån det paket du köpt. Eller så väljer du att vara spontan och trillar bara in en dag när du har lust. Som medlem i Bygdsam Nätradalen har du 25% rabatt. Prislista hittar du här.

Är du kommunanställd och vill boka plats på Närarbetsplatsen så gör du det via kommunens intranät.

Skulle det vara fullbokat den dag du vill besöka oss så tveka inte att höra av dig. Vi har många sittplatser och bokningssystemet avser endast de fasta skrivbordsplatserna. Det finns med andra ord nästan alltid plats vid vårt stora umgängesbord eller i vår loungehörna. Är konferensrummet inte bokat finns det även möjlighet att sitta där och jobba.

Hur funkar det?

Växtplats Nätradalen är en mötesplats för hela bygden. Det är en kreativ plats där vi möter andra och inspireras av varandra. På växtplatsen råder ett positivt klimat och vi uppmuntrar alltid varandra till utveckling och nya infallsvinklar.

Är du egenföretagare som jobbar hemifrån eller är du anställd på ett företag men pendlar långt? Är du kreatör och har din verksamhet som hobby men vill utvecklas och växa? Jobbar du inom kommunen men bor i Nätradalen? Studerar du på distans eller vill du bara arbeta någon dag i en inspirerande miljö? Då är växtplatsen något för dig!

Växtplats Nätradalen är inredd med både kontorsplatser och mer avslappnande ytor. Varför inte spendera förmiddagen i vår härliga loungedel där du passar på att svara på mailen som blivit liggande och på eftermiddagen hugger du in på det mer tungjobbade vid ett av våra ergonomiska skrivbord. Valet är ditt!

Du väljer själv om du vill vara spontan och boka din plats samma dag eller om du vill boka upp dig på ett visst antal dagar i månaden. Oavsett vilket har du alltid fri tillgång till Wi-Fi och kaffe samt vårt pentry där du kan värma din lunch eller förvara kylvaror.

Vi har även ett stort och rymligt konferensrum för separat bokning. Här kan du boka in dina kundbesök, utbildningar med personalen eller varför inte styrelsemötet i föreningen. Kaffe ingår alltid i priset och fika går att beställa till.

Vilken utrustning finns?

Våra kontorsplatser är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord, extern skärm, usb-c-hubb, tangentbord och mus.

Konferensrummet har en stor bildskärm med webbkamera och HDMI-anslutning. Högtalarpuck för digitala möten med flera deltagare på plats finns att låna.

Lokalen är utrustad med en multiskrivare som erbjuder både kopiering och utskrifter i både svartvitt och färg. Skrivaren är enkel att ansluta via nätverket.

I vårt pentry finns både kyl, micro, kaffebryggare och vattenkokare. Kaffe och te ingår.