Bygdsams styrelse är ett engagerat och drivet gäng. En gång i månaden träffas vi i 2 h för att ha styrelsemöte. Där går vi igenom den senaste månadens händelser och planerar och fördelar ansvar för kommande månad. Tyvärr är det sällan dessa 2 h räcker till för att göra det vi allra helst vill, drömma och tänka långsiktigt. Därför bestämde vi oss redan i höstas att vi behövde träffas och göra en långsiktig planering och i helgen som gick var det dags.

Vi träffades redan på fredag förmiddag för att ta båten ut till Ulvön och Ulvö hotell. Att uppleva ö-livet under lågsäsong var något vi alla såg fram emot och något som inte gjorde oss besvikna. Under helgen så har vi arbetat gemensamt, i grupper och med olika övningar. Allt för att stärka oss som grupp, men också för att hitta den väg vi alla strävar efter. Något som förvånade oss alla lite var vilken samsyn vi faktiskt hade kring olika saker och att vi kom väldigt långt i vårt arbete.

Efter helgen har vi ett flertal arbetsgrupper på gång och en långsiktig plan som ska ner på papper och successivt göras verklighet av. Ingenting är dock möjligt utan hjälp från alla ni som bor i vår bygd, men vi hoppas och tror att ni delar vår vision om ett blomstrande Nätradalen där hela dalgången sjuder av liv.

Ett första steg i vårt långsiktiga arbete blir att hitta ambassadörer runt om i Nätradalen. Är du intresserad av att veta mer om vad det innebär så är du välkommen att höra av dig till sofie@bygdsamnatradalen.se

 

Kategorier: Styrelsemöten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *