På fredagsförmiddagen träffades styrelsen i Bygdsam Nätradalen på Sidensjö sparbank för att stämma av den senaste månaden samt se hur vi ska jobba framåt. Alltid när styrelsen träffas är det bra med energi och mycket tänkvärda inspel. Vi är ett härligt gäng med positiv energi och peppande attityd vilket gör arbetet både lätt och roligt.

Under mötet får alla styrelsemedlemmar chans att avrapportera och ta hjälp kring de frågor de jobbar med, både i grupp och enskilt. Samordnaren Sofie har också en redogörelse för vad som hänt ute på fältet under den gångna månaden. Just nu har vi ett flertal arbetsgrupper med olika inriktningar igång och det är roligt att se att det händer saker på alla fronter.

Nästa styrelsemöte har vi i slutet av november och då träffas vi i Näske.

 

 

Kategorier: Styrelsemöten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *