Den 21-27:e juli är det dags för O-ringen här i Örnsköldsvik. Planeringen är i full gång och enligt prognos kommer det att bli ett rekordår för O-ringen vad gäller deltagare och besökare. Närmre 20 000 – 25 000 deltagare förväntas komma och totalt runt 30 000 besökare. Det motsvarar ungefär 200 000 – 250 000 gästnätter på en enda vecka.

95 % av alla som besöker O-ringen kommer med bil och långt ifrån alla vill campa. O-ringen ser därför gärna att vi hyr ut våra hus, lägenheter, sommarstugor och husvagnar. Som uthyrare får du ett bra tillskott i reskassan och bidrar dessutom till att locka fler besökare till Nätradalen. Närheten till både världsarvet Höga Kusten, Ulvön, Trysunda och utgångspositionen för tävlingarna (Solänget-området) gör vårt område högattraktivt.

På O-ringens hemsida kan du läsa mer om vad det innebär att hyra ut ditt boende, men mycket av informationen hittar du nedan.


Kategorier: Nätradalen