Upptäck alla fantastiska utbud som finns och missa inte alla dagens smakrika erbjudanden!
Ringarbönninga erbjuder en oemotståndlig smakupplevelse med Potatispizza för 65 kr per bit. Potatis från @nystromspotatis i Sidensjö. Även Ostpol finns på plats, så passa på att utforska deras smakrika ostbollar, oststavar och färskost.
Hos Ekogården i Skrike kan du smaka på KRAV-certifierat dinkeltunnbröd toppat med våra gravade morötter och till det ett provsmak på valfri ekologisk dryck för 65 kr/port. Det kommer finnas möjlighet att köpa hem vårt handgjorda bröd och givetvis våra goda marmelader. Caféet är också öppet om du skulle vara sugen på något sött på plats eller att köpa med dig.
@bryngekultur Erbjuder ”Potatisvåfflor med tillbehör” för 65 kr/port. Lokala matproducenterna Nyströms Potatis och Nolås Småbruk finns på plats.
Dagen till ära erbjuder @kajkanten_restaurang_bnb ljuvliga snittar med torkat renkött serveras med pepparrotskräm & lingon. Dryck som serveras Prosecco (alt. alkoholfritt). Välkommen till kajen och njut av en magisk smakupplevelse med vacker utsikt över havet. 65kr/port.
@naskelax Här har du möjlighet att köpa en tunnbrödsrulle på mjukt tunnbröd, fylld med rökt lax, hjortronsås samt dryck för 65 kr/port.
@hogakustengardsmusteri erbjuder smakbricka med ljuvlig äppelmust och tillbehör för 65kr/port.

Kategorier: Nätradalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *