För andra året i rad inviger vi nu Co-work Outback. Ett tipi-tält i Herrgårdsparken Köpmanholmen där du som besökare, boende eller genomresande kan jobba en dag, delta i olika aktiviteter eller själv bjuda in till aktiviteter.

Tältet finansieras av Örnsköldsviks kommun, men sätts upp i samverkan med Ringarbönninga, Nätra hembygdsförening, House Be Örnsköldsvik och Bygdsam Nätradalen.

Målsättningen med tältet är att skapa en tillfällig arbets- och mötesplats under sommarhalvåret i vårt vackra Nätradalen, Höga Kusten. I tältet kan du sitta och jobba kostnadsfritt, ett helt vanligt co-work med andra ord. Du kan också delta i någon av alla de aktiviteter som arrangeras under juni-augusti eller om du själv vill arrangera en aktivitet så finns det möjlighet att låna tältet. Maila kontakt@bygdsamnatradalen.se för mer information.

INVIGNING  1 JUNI KL.12.00

Invigningstal av Kultur- och fritidsnämndens ordförande Björn Olsson och därefter drar Mathilda från Peace is a movement igång uteklubben för alla! VÄLKOMNA!

Ta del av allt som sker i tältet under sommaren 2024 HÄR!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *