Den 19 mars träffades ett 20-tal personer i Entrébyggnaden vid Bjästa ishall för att ta del av de svar som kom in under uppropet Bästa Bjästa som gjordes i november 2017. På plats för att redovisa svar och dela med sig av påbörjade processer fanns en rad organisationer.

Bygdsam Nätradalen och Bjästaområdets samhällsförening redovisade resultatet tillsammans med Bygd och stad i Balans som pratade om positiva processer och serviceorter. Lena Lindström, näringslivsutvecklare från kommunen, pratade om 13 rätt för centrumutveckling av sin stad eller ort och Sune Westberg från Kultur & fritid berättade om upprustningsplanerna för Entrébyggnaden.

Nedan hittar du de presentationer som hölls under kvällen. Dessa får ni gärna använda på era egna föreningsmöten m.m.

Presentation Redovisning Bästa Bjästa

13 rätt centrumutveckling

Kategorier: Bjästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *