Kvällen den 25:e april bjöd Bygdsam Nätradalen in till en historisk kväll när man höll sin första årsstämma och därmed firade 1 år som förening.

Kvällen inleddes med fika och mingel och övergick sedan till sedvanliga årsmöteshandlingar. Thomas Edblad, ordförande Bygdsam Nätradalen hälsade alla välkomna och överlämnade ordet till valberedningen. Olle Häggström från Drömme utsågs till mötesordförande och alla i Bygdsams styrelse var glada och tacksamma att en sådan erfaren ”föreningsräv” åtog sig uppdraget att leda kvällen.

Årsmötet fortskred utan problem och snabbt var punkterna på dagordningen avklarade. Några större förändringar i styrelsen blev det inte tal om. Catharina Karlsson från Köpmanholmen kliver av sitt uppdrag i styrelsen och ny i styrelsen som ordinarie ledamot blev Kristina Söderlind från Sidensjö. I valberedningen kliver Sanna Krantz av sitt uppdrag och ersätts av Sirpa Matkala. På revisorsidan kliver Louise Byström upp som revisor och hennes plats som revisorssuppleant tas av Katarina Hilberer.

Kvällen avslutades med att Thomas redogjorde för verksamhetsplanen den kommande 3 års perioden. Då Bygdsam Nätradalen har blivit beviljade Leader-stöd kommer mycket av arbetet att fokusera på att uppfylla projektmålen. Dessa kan ni läsa mer om här (uppdateras fortlöpande). Så snart protokoll är renskrivet och granskat kommer det att publiceras här på sidan.

Kategorier: NätradalenProjekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *