På torsdag är det dags för vår första utflykt i vår serie ”Upptäck Nätradalen”

Vi träffas kl 14.00 vid Bjästa ishall/Entrebyggnaden och sedan går vi tillsammans den nya stigen ut till konstverket ”Arch”. Väl på plats berättar Anders Thorsén om Nätterlundsstiftelsen och själva konstverket. Efter informationen finns det möjlighet att slå sig ner i närområdet och äta sitt medtagna fika.

Med anledning av rådande pandemi så bjuder inte vi på något fika. Vi ALLA visar extra respekt till våra medmänniskor och kommer bara om vi känner oss fullt friska. Vi håller avståndet och skulle det bli en större grupp som dyker upp på utflykten så kommer vi att köra informationen 2 gånger.

Kläder efter väder, gärna något rejält på fötterna då åkern vi passerar är plöjd.

Välkomna!

Kategorier: NätradalenProjekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *