OBS! Nytt sista ansökningsdatum är 13 december 2021

Ta chansen att påverka ungdomars trivsel i Nätradalen!

Har du en idé eller tanke om något som du/dina vänner skulle vilja fixa i Sidensjö, Bjästa, Köpmanholmen eller någon av orterna runt omkring för att ungdomar i området ska få det bättre? Det kan vara allt från att bygga en skateboardramp, anordna en konsert eller hyra ett epa-garage, bara fantasin sätter stopp!

Bygdsam Nätradalen och Leader Höga Kusten har 20 000 kr att fördela på idéer som gynnar ungdomar i Nätradalen och ökar deras trivsel. Vi behöver nu er hjälp för att komma på vad som skulle vara mest uppskattat.

För att söka pengar och få hjälp med genomförandet krävs att du är boende i området, är mellan 13-25 år och att din idé gynnar fler ungdomar än dig själv.

Sista ansökningsdag är 30 november. Tipsa gärna dina vänner och bekanta!

Ansök här:

    Kategorier: Nätradalen

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *