Tillsammans skapar vi Bästa Bjästa!

En stark serviceort i Nätradalen gynnar alla oss som bor här, samtidigt som det lockar besökare till vår del av Höga Kusten. Vi trivs och är stolta över vårt Bjästa. Här finns ett starkt driv och de senaste åren har många samarbeten utvecklats, med aktiva föreningar, nya företagsetableringar och en förskola och skola proppfull av barn och unga. Dessutom vill många flytta hit!

Bra kan alltid bli bättre och vi tror att Bjästa kan bli bäst, Bästa Bjästa helt enkelt.

Nu behöver vi din hjälp. Vad är det vi ska satsa på i Bjästa för att göra vår serviceort än mer attraktiv? Vi vill ha många idéer och förslag utan att det blir en önskelista som är omöjlig att uppfylla. Tänk till, vad är viktigt och vad känns härligt?

Svara på tre frågor

Skicka dina svar till info@bygdsamnatradalen.se eller klicka här och lämna dina svar anonymt.

  1. Vad är unikt och värt att utveckla i Bjästa?
  2. Vad saknar du i Bjästa i dag?
  3. Vad tycker du behöver förändras i Bjästa?

Stoppdatum för att lämna dina svar: 30 november 2017

Uppropet Bästa Bjästa är ett gemensamt initiativ från fastighetsägare, föreningar och företagare. Efter den lyckade ortsvandringen 2016 är nästa steg Centrumutveckling Bjästa. Under 2017 genomfördes ortsvandring i Sidensjö och under 2018 står Köpmanholmen på tur.

Kategorier: BjästaNätradalen

2 kommentarer

Bästa Bjästa på ”byn” – Bygdsam Nätradalen · 9 november, 2017 kl. 08:40

[…] veckan drog vi igång uppropet Bästa Bjästa och responsen på Facebook har varit fantastisk. För att underlätta för de som inte har […]

Redovisning av Bästa Bjästa – Bygdsam Nätradalen · 5 april, 2018 kl. 08:24

[…] personer i Entrébyggnaden vid Bjästa ishall för att ta del av de svar som kom in under uppropet Bästa Bjästa som gjordes i november 2017. På plats för att redovisa svar och dela med sig av påbörjade […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *