Vi söker ambassadörer för vår vackra Nätradal!

Under hösten/vintern kommer vi att ta nästa steg i vårt Leaderprojekt och nu är det dags att samla ihop det team som ska hjälpa oss på traven. Oavsett om du är gammal eller ung,  nyinflyttad eller född här, företagare eller ideell så är du välkommen att göra oss sällskap.

Vårt enda kriterium för ditt deltagande är att du ska känna ett engagemang för bygdens utveckling. Stort eller smått. Är du dessutom positiv, kommer med nya idéer och är öppen i ditt synsätt så ser vi det som en bonus. Vi kommer att ha högt i tak och allas röst är viktig.

Exakt vad ambassadörskapet landar i är upp till er som deltar. Vi formar tillsammans den plattform som ska lyfta Nätradalen till nästa nivå. Vi kommer inledningsvis att ha fokus på besöksnäringen och utveckling i stort, men det är Nätradalens invånare som ska bestämma inriktningen på det fortsatta arbetet.

Anmäl ditt intresse till sofie@bygdsamnatradalen.se senast den 23 september så bjuder vi in till en förutsättningslös informationsträff kort därefter.

Kategorier: NätradalenProjekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *